Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Оливки-Соуси-Консерви > Олія Vitanella кокосова рафінована 500 мл/12
Русский
Українська
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Кокосова олія Vitanella M&K 500 мл
Продукти харчування - Кокосова олія Vitanella M&K 500 мл
Продукти харчування - Кокосова олія Vitanella M&K 500 мл
-
Попередній товар
Майонез Hellmann`s Original 340 мл/12
-
Наступний товар
Оливки Bernal Gourmet фаршировані блакитним сиром 436 г/12
Ціна
146.00 Грн.
Олія Vitanella кокосова рафінована 500 мл
Кокосова олія - це рослинна олія, що отримується з м'якоті кокосу. Традиційно застосовувалося для приготування начинок, що холодять, у вафельні торти і у виробництві маргарину. На початку XXI століття стало широко вживатися в кулінарії.
Виготовляється гарячим пресуванням свіжої м'якоті висушеної кокосового горіха.
Кокосова олія широко використовується для споживання. Температура застигання 19-23 °C. При нагріванні до 27 ° C стає прозорим, рідким, солом'яно-жовтого кольору. Точка димлення у рафінованої кокосової олії становить 175 °C, що нижче ніж у більшості олій, що використовуються в їжу (232 °C для кукурудзяної та соняшникової), що робить його менш придатним для фритюру та високотемпературної смаження.
Отримане в результаті гарячого пресування кокосова олія втрачає частину корисних властивостей, а також втрачає специфічний солодкуватий присмак та запах. Однак саме це і дозволяє широко використовувати рафіновану кокосову олію в харчовій промисловості.
Кокосова олія - це рослинна олія, що отримується з м'якоті кокосу. Традиційно застосовувалося для приготування начинок, що холодять, у вафельні торти і у виробництві маргарину. На початку XXI століття стало широко вживатися в кулінарії.
Виготовляється гарячим пресуванням свіжої м'якоті висушеної кокосового горіха.
Кокосова олія широко використовується для споживання. Температура застигання 19-23 °C. При нагріванні до 27 ° C стає прозорим, рідким, солом'яно-жовтого кольору. Точка димлення у рафінованої кокосової олії становить 175 °C, що нижче ніж у більшості олій, що використовуються в їжу (232 °C для кукурудзяної та соняшникової), що робить його менш придатним для фритюру та високотемпературної смаження.
Отримане в результаті гарячого пресування кокосова олія втрачає частину корисних властивостей, а також втрачає специфічний солодкуватий присмак та запах. Однак саме це і дозволяє широко використовувати рафіновану кокосову олію в харчовій промисловості.
Общие | |
Країна-виробник | Польща |
Пакування | Скляна банка |
Термін зберігання | Дата вказана на упаковці |
Умови зберігання | У сухому прохолодному місці |
Параметри товару | |
Вид | Кокосова олія |
Тип | Рафінована |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Підписка на новини