Войти или зарегистрироваться
+38 066 667 47 42
Наши телефоны:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанты:
office@df.zp.ua
Бесплатная доставка от 300грн
по г. Запорожье
Оплата товара
Оплата при получении
Корзина покупок
Товаров: 0 (0.00 Грн.)В корзине пусто!
-
Главная » Продукты питания » Оливки-Соусы-Консервы » Олія Vitanella кокосова рафінована 500 мл/12
Русский
Українська
Кокосова олія Vitanella M&K 500 мл
Продукты питания - Кокосова олія Vitanella M&K 500 мл
Продукты питания - Кокосова олія Vitanella M&K 500 мл
-
Предыдущий товар
Майонез Hellmann`s Original 340 мл/12
-
Следующий товар
Оливки Bernal Gourmet фаршировані блакитним сиром 436 г/12
Цена:
146.00 Грн.
Олія Vitanella кокосова рафінована 500 мл
Кокосова олія - це рослинна олія, що отримується з м'якоті кокосу. Традиційно застосовувалося для приготування начинок, що холодять, у вафельні торти і у виробництві маргарину. На початку XXI століття стало широко вживатися в кулінарії.
Виготовляється гарячим пресуванням свіжої м'якоті висушеної кокосового горіха.
Кокосова олія широко використовується для споживання. Температура застигання 19-23 °C. При нагріванні до 27 ° C стає прозорим, рідким, солом'яно-жовтого кольору. Точка димлення у рафінованої кокосової олії становить 175 °C, що нижче ніж у більшості олій, що використовуються в їжу (232 °C для кукурудзяної та соняшникової), що робить його менш придатним для фритюру та високотемпературної смаження.
Отримане в результаті гарячого пресування кокосова олія втрачає частину корисних властивостей, а також втрачає специфічний солодкуватий присмак та запах. Однак саме це і дозволяє широко використовувати рафіновану кокосову олію в харчовій промисловості.
Кокосова олія - це рослинна олія, що отримується з м'якоті кокосу. Традиційно застосовувалося для приготування начинок, що холодять, у вафельні торти і у виробництві маргарину. На початку XXI століття стало широко вживатися в кулінарії.
Виготовляється гарячим пресуванням свіжої м'якоті висушеної кокосового горіха.
Кокосова олія широко використовується для споживання. Температура застигання 19-23 °C. При нагріванні до 27 ° C стає прозорим, рідким, солом'яно-жовтого кольору. Точка димлення у рафінованої кокосової олії становить 175 °C, що нижче ніж у більшості олій, що використовуються в їжу (232 °C для кукурудзяної та соняшникової), що робить його менш придатним для фритюру та високотемпературної смаження.
Отримане в результаті гарячого пресування кокосова олія втрачає частину корисних властивостей, а також втрачає специфічний солодкуватий присмак та запах. Однак саме це і дозволяє широко використовувати рафіновану кокосову олію в харчовій промисловості.
Общие | |
Країна-виробник | Польща |
Пакування | Скляна банка |
Термін зберігання | Дата вказана на упаковці |
Умови зберігання | У сухому прохолодному місці |
Параметры товара | |
Вид | Кокосова олія |
Тип | Рафінована |
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке:
Новинки
Подписка на новости
Подпишитесь на новости нашего сайта, и Вы будете первыми знать о всех наших новинках и новостях.