Войти или зарегистрироваться
+38 066 667 47 42
Наши телефоны:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанты:
office@df.zp.ua
Бесплатная доставка от 300грн
по г. Запорожье
Оплата товара
Оплата при получении
Корзина покупок
Товаров: 0 (0.00 Грн.)В корзине пусто!
-
Главная » Продукты питания » Хамон-Колбасы » Прошутто Crudo Dal Salumiere 9 мес ваговий
Русский
Українська
Прошутто Crudo Dal Salumiere 9 мес ваговий
Продукты питания - Прошутто Crudo Dal Salumiere 9 мес ваговий
Продукты питания - Прошутто Crudo Dal Salumiere 9 мес ваговий
-
Предыдущий товар
Ковбаса Contadino Toscano Braunch сиров'ялена 0.470-0,480 кг
Цена:
880.00 Грн.
Метки:
Продукти харчування,
Хамон-Ковбаси
Прошутто Crudo Dal Salumiere ваговий 2100023004318
Прошутто Крудо Dal Salumiere італійський делікатес, є сиров'ялений свинячий окіст, який на всіх етапах виробництва не піддається термічній обробці.
Традиційно, продукт виготовляється зі свинячого стегенця найвищого ґатунку, який для початку ретельно натирається сіллю та ароматними приправами.
Вирощують свиней для подальшого виробництва шинки відповідно до певних правил, до раціону харчування яких входять фрукти та кукурудза.
Під час процесу сиров'ялення відбувається розщеплення білків та виділення специфічних амінокислот, які відповідає за формування особливого смаку шинки, з характерним йому ароматом, неперевершеним смаком та оригінальною текстурою.
Потім стегенце поміщають в холодильну камеру, після чого слід нанесення шару свинячого жиру на поверхню, що запобігає зайвому висиханню і дозволяє збільшити процес дозрівання до 12 - 24 місяців.
Секрет природного дозрівання полягає в тонкому балансі між температурою, вологістю приміщення та тривалістю, що дозволяє отримати ідеально просолене м'ясо, яке при нарізці світиться на сонці і чудово пахне.
В Італії воліють їсти Прошутто Крудо з місцевим хлібом чіабаттою, а також використовують як інгредієнт у салатах, піці, супах, різотто та фокаччі. До столу традиційно подаються тонкі скибочки блідо-рожевого кольору, трохи блискучі, з динею чи інжиром.
Найпопулярнішими італійськими ласощами визнано панини, тобто шматок чіабатти з сиром і прошутто, який підігрівають у печі до розплавлення сиру і потім насолоджуються чудовою стравою.
Шинка не містить шкідливих інгредієнтів та генетично модифікованих добавок.
У складі: свинячий окіст, сіль, прянощі.
Прошутто Крудо Dal Salumiere італійський делікатес, є сиров'ялений свинячий окіст, який на всіх етапах виробництва не піддається термічній обробці.
Традиційно, продукт виготовляється зі свинячого стегенця найвищого ґатунку, який для початку ретельно натирається сіллю та ароматними приправами.
Вирощують свиней для подальшого виробництва шинки відповідно до певних правил, до раціону харчування яких входять фрукти та кукурудза.
Під час процесу сиров'ялення відбувається розщеплення білків та виділення специфічних амінокислот, які відповідає за формування особливого смаку шинки, з характерним йому ароматом, неперевершеним смаком та оригінальною текстурою.
Потім стегенце поміщають в холодильну камеру, після чого слід нанесення шару свинячого жиру на поверхню, що запобігає зайвому висиханню і дозволяє збільшити процес дозрівання до 12 - 24 місяців.
Секрет природного дозрівання полягає в тонкому балансі між температурою, вологістю приміщення та тривалістю, що дозволяє отримати ідеально просолене м'ясо, яке при нарізці світиться на сонці і чудово пахне.
В Італії воліють їсти Прошутто Крудо з місцевим хлібом чіабаттою, а також використовують як інгредієнт у салатах, піці, супах, різотто та фокаччі. До столу традиційно подаються тонкі скибочки блідо-рожевого кольору, трохи блискучі, з динею чи інжиром.
Найпопулярнішими італійськими ласощами визнано панини, тобто шматок чіабатти з сиром і прошутто, який підігрівають у печі до розплавлення сиру і потім насолоджуються чудовою стравою.
Шинка не містить шкідливих інгредієнтів та генетично модифікованих добавок.
У складі: свинячий окіст, сіль, прянощі.
Общие | |
Країна-виробник | Італія |
Тип сировини | Свинина |
Параметры товара | |
Вид | Шматок |
Тип | Прошутто |
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке:
Новинки
Подписка на новости
Подпишитесь на новости нашего сайта, и Вы будете первыми знать о всех наших новинках и новостях.