Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Хамон-Ковбаси > Прошутто Crudo Dal Salumiere 9 мес ваговий
Русский
Українська
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Прошутто Crudo Dal Salumiere 9 мес ваговий
Продукти харчування - Прошутто Crudo Dal Salumiere 9 мес ваговий
Продукти харчування - Прошутто Crudo Dal Salumiere 9 мес ваговий
-
Попередній товар
Ковбаса Contadino Toscano Braunch сиров'ялена 0.470-0,480 кг
Ціна
880.00 Грн.
Прошутто Crudo Dal Salumiere ваговий 2100023004318
Прошутто Крудо Dal Salumiere італійський делікатес, є сиров'ялений свинячий окіст, який на всіх етапах виробництва не піддається термічній обробці.
Традиційно, продукт виготовляється зі свинячого стегенця найвищого ґатунку, який для початку ретельно натирається сіллю та ароматними приправами.
Вирощують свиней для подальшого виробництва шинки відповідно до певних правил, до раціону харчування яких входять фрукти та кукурудза.
Під час процесу сиров'ялення відбувається розщеплення білків та виділення специфічних амінокислот, які відповідає за формування особливого смаку шинки, з характерним йому ароматом, неперевершеним смаком та оригінальною текстурою.
Потім стегенце поміщають в холодильну камеру, після чого слід нанесення шару свинячого жиру на поверхню, що запобігає зайвому висиханню і дозволяє збільшити процес дозрівання до 12 - 24 місяців.
Секрет природного дозрівання полягає в тонкому балансі між температурою, вологістю приміщення та тривалістю, що дозволяє отримати ідеально просолене м'ясо, яке при нарізці світиться на сонці і чудово пахне.
В Італії воліють їсти Прошутто Крудо з місцевим хлібом чіабаттою, а також використовують як інгредієнт у салатах, піці, супах, різотто та фокаччі. До столу традиційно подаються тонкі скибочки блідо-рожевого кольору, трохи блискучі, з динею чи інжиром.
Найпопулярнішими італійськими ласощами визнано панини, тобто шматок чіабатти з сиром і прошутто, який підігрівають у печі до розплавлення сиру і потім насолоджуються чудовою стравою.
Шинка не містить шкідливих інгредієнтів та генетично модифікованих добавок.
У складі: свинячий окіст, сіль, прянощі.
Прошутто Крудо Dal Salumiere італійський делікатес, є сиров'ялений свинячий окіст, який на всіх етапах виробництва не піддається термічній обробці.
Традиційно, продукт виготовляється зі свинячого стегенця найвищого ґатунку, який для початку ретельно натирається сіллю та ароматними приправами.
Вирощують свиней для подальшого виробництва шинки відповідно до певних правил, до раціону харчування яких входять фрукти та кукурудза.
Під час процесу сиров'ялення відбувається розщеплення білків та виділення специфічних амінокислот, які відповідає за формування особливого смаку шинки, з характерним йому ароматом, неперевершеним смаком та оригінальною текстурою.
Потім стегенце поміщають в холодильну камеру, після чого слід нанесення шару свинячого жиру на поверхню, що запобігає зайвому висиханню і дозволяє збільшити процес дозрівання до 12 - 24 місяців.
Секрет природного дозрівання полягає в тонкому балансі між температурою, вологістю приміщення та тривалістю, що дозволяє отримати ідеально просолене м'ясо, яке при нарізці світиться на сонці і чудово пахне.
В Італії воліють їсти Прошутто Крудо з місцевим хлібом чіабаттою, а також використовують як інгредієнт у салатах, піці, супах, різотто та фокаччі. До столу традиційно подаються тонкі скибочки блідо-рожевого кольору, трохи блискучі, з динею чи інжиром.
Найпопулярнішими італійськими ласощами визнано панини, тобто шматок чіабатти з сиром і прошутто, який підігрівають у печі до розплавлення сиру і потім насолоджуються чудовою стравою.
Шинка не містить шкідливих інгредієнтів та генетично модифікованих добавок.
У складі: свинячий окіст, сіль, прянощі.
Общие | |
Країна-виробник | Італія |
Тип сировини | Свинина |
Параметри товару | |
Вид | Шматок |
Тип | Прошутто |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Підписка на новини