Войти или зарегистрироваться
+38 066 667 47 42
Наши телефоны:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанты:
office@df.zp.ua
Бесплатная доставка от 300грн
по г. Запорожье
Оплата товара
Оплата при получении
Корзина покупок
Товаров: 0 (0.00 Грн.)В корзине пусто!
-
Главная » Продукты питания » Хамон-Колбасы » Ковбаса Siciliana Notte Salame Dorato 0.360-0,370 кг
Русский
Українська
Ковбаса Salame Siciliana Notte Dorato 0.360-0,370 кг
Продукты питания - Ковбаса Salame Siciliana Notte Dorato 0.360-0,370 кг
Продукты питания - Ковбаса Salame Siciliana Notte Dorato 0.360-0,370 кг
-
Предыдущий товар
Ковбаса Subirats SSS Fuet 150 г/20
-
Следующий товар
Ковбаса Kraina Wedlin Zywiecka 600 г
Производитель: SICILIANA NOTTE
Модель: PR00000005679
SKU: PR00000005679
EAN: 2000000056791
Наличие: 5
Цена:
190.00 Грн.
Метки:
Продукти харчування,
Хамон-Ковбаси
Ковбаса Siciliana Notte Salame Dorato 0.360-0,370 кг 2000000056791
Вважається, що технологію виготовлення салямі в XV столітті винайшли італійські селяни.
Cалямі (salame) якщо розбирати це слово на частини, то sale - це сіль, а ame - закінчення, що використовується для позначення іменника в однині. Salame - солона ковбаса.
Найбільш популярний вид сирокопченої салямі вироблена з м'яса дрібного помелу. Ця ковбаса пронизана дрібними вкрапленнями шпику розміром з рисове зернятко і володіє пікантним смаком - відмінна риса салямі. В якості спецій використовуються гірчиця і перець.
Найпопулярніший вигляд сирокопченої салей, виготовлена з м'яса дрібного помелу. Ця ковбаса пронизана дрібними вкрапленнями шпилька розміром із рисове пір'їнка й має пікантний смак, відмітна риса салей. Як спецій використовуються гірчиця та перець.
Ковбасу роблять із маложирного м'яса за унікальною рецептурою.
Типовий мармуровий вигляд на зрізі, коли м'ясо ідеально поєднується із шпилькою, не можна переплутати. Зріз ще один класичний знак салямі. Ні з чим не порівнянний смак і задоволення.
Ковбаса Салямі — це високоякісний продукт, виготовлений із свинини та яловичини з додаванням солі та спецій. Добірне м'ясо зачищають, перемелюють у фарш, додають спеції та прянощі, наповнюють ним натуральну оболонку та відправляють на дозрівання.
Салямі абсолютно натуральна, без шкідливих хімічних добавок. На вигляд дуже апетитна, темно-червоного кольору, на зрізі з білими домішками сала. М'якоть щільна та пружна. Їй притаманний характерний смак, злегка солодкуватий і ніжний, з гарним балансом спецій.
Безпомилковий інтенсивний аромат, натхненний неаполітанською традицією. Зовнішня оболонка без цвілі та білого нальоту. Вживати як самостійну закуску, як бутерброд із різними хлібами, а також у складі піци або навіть салатів.
Вважається, що технологію виготовлення салямі в XV столітті винайшли італійські селяни.
Cалямі (salame) якщо розбирати це слово на частини, то sale - це сіль, а ame - закінчення, що використовується для позначення іменника в однині. Salame - солона ковбаса.
Найбільш популярний вид сирокопченої салямі вироблена з м'яса дрібного помелу. Ця ковбаса пронизана дрібними вкрапленнями шпику розміром з рисове зернятко і володіє пікантним смаком - відмінна риса салямі. В якості спецій використовуються гірчиця і перець.
Найпопулярніший вигляд сирокопченої салей, виготовлена з м'яса дрібного помелу. Ця ковбаса пронизана дрібними вкрапленнями шпилька розміром із рисове пір'їнка й має пікантний смак, відмітна риса салей. Як спецій використовуються гірчиця та перець.
Ковбасу роблять із маложирного м'яса за унікальною рецептурою.
Типовий мармуровий вигляд на зрізі, коли м'ясо ідеально поєднується із шпилькою, не можна переплутати. Зріз ще один класичний знак салямі. Ні з чим не порівнянний смак і задоволення.
Ковбаса Салямі — це високоякісний продукт, виготовлений із свинини та яловичини з додаванням солі та спецій. Добірне м'ясо зачищають, перемелюють у фарш, додають спеції та прянощі, наповнюють ним натуральну оболонку та відправляють на дозрівання.
Салямі абсолютно натуральна, без шкідливих хімічних добавок. На вигляд дуже апетитна, темно-червоного кольору, на зрізі з білими домішками сала. М'якоть щільна та пружна. Їй притаманний характерний смак, злегка солодкуватий і ніжний, з гарним балансом спецій.
Безпомилковий інтенсивний аромат, натхненний неаполітанською традицією. Зовнішня оболонка без цвілі та білого нальоту. Вживати як самостійну закуску, як бутерброд із різними хлібами, а також у складі піци або навіть салатів.
Общие | |
Країна-виробник | Італія |
Пакування | Вакуумна упаковка |
Тип сировини | Свинина |
Параметры товара | |
Тип | Салямі |
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке:
Новинки
Подписка на новости
Подпишитесь на новости нашего сайта, и Вы будете первыми знать о всех наших новинках и новостях.