Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Хамон-Ковбаси > Ковбаса Salame Siciliana Notte Dorato 0.360-0,370 кг
Русский
Українська
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ковбаса Salame Siciliana Notte Dorato 0.360-0,370 кг
Продукти харчування - Ковбаса Salame Siciliana Notte Dorato 0.360-0,370 кг
Продукти харчування - Ковбаса Salame Siciliana Notte Dorato 0.360-0,370 кг
-
Попередній товар
Ковбаса Fuet Elpozo середземноморський 150 г Іспанія/20
-
Наступний товар
Ковбаса Zywiecka ТМ Kraina Wedlin 600 г
Ціна
183.00 Грн.
Ковбаса Salame Siciliana Notte Dorato 0.360-0,370 кг 2000000056791
Вважається, що технологію виготовлення салямі в XV столітті винайшли італійські селяни.
Cалямі (salame) якщо розбирати це слово на частини, то sale - це сіль, а ame - закінчення, що використовується для позначення іменника в однині. Salame - солона ковбаса.
Найбільш популярний вид сирокопченої салямі вироблена з м'яса дрібного помелу. Ця ковбаса пронизана дрібними вкрапленнями шпику розміром з рисове зернятко і володіє пікантним смаком - відмінна риса салямі. В якості спецій використовуються гірчиця і перець.
Найпопулярніший вигляд сирокопченої салей, виготовлена з м'яса дрібного помелу. Ця ковбаса пронизана дрібними вкрапленнями шпилька розміром із рисове пір'їнка й має пікантний смак, відмітна риса салей. Як спецій використовуються гірчиця та перець.
Ковбасу роблять із маложирного м'яса за унікальною рецептурою.
Типовий мармуровий вигляд на зрізі, коли м'ясо ідеально поєднується із шпилькою, не можна переплутати. Зріз ще один класичний знак салямі. Ні з чим не порівнянний смак і задоволення.
Ковбаса Салямі — це високоякісний продукт, виготовлений із свинини та яловичини з додаванням солі та спецій. Добірне м'ясо зачищають, перемелюють у фарш, додають спеції та прянощі, наповнюють ним натуральну оболонку та відправляють на дозрівання.
Салямі абсолютно натуральна, без шкідливих хімічних добавок. На вигляд дуже апетитна, темно-червоного кольору, на зрізі з білими домішками сала. М'якоть щільна та пружна. Їй притаманний характерний смак, злегка солодкуватий і ніжний, з гарним балансом спецій.
Безпомилковий інтенсивний аромат, натхненний неаполітанською традицією. Зовнішня оболонка без цвілі та білого нальоту. Вживати як самостійну закуску, як бутерброд із різними хлібами, а також у складі піци або навіть салатів.
Вважається, що технологію виготовлення салямі в XV столітті винайшли італійські селяни.
Cалямі (salame) якщо розбирати це слово на частини, то sale - це сіль, а ame - закінчення, що використовується для позначення іменника в однині. Salame - солона ковбаса.
Найбільш популярний вид сирокопченої салямі вироблена з м'яса дрібного помелу. Ця ковбаса пронизана дрібними вкрапленнями шпику розміром з рисове зернятко і володіє пікантним смаком - відмінна риса салямі. В якості спецій використовуються гірчиця і перець.
Найпопулярніший вигляд сирокопченої салей, виготовлена з м'яса дрібного помелу. Ця ковбаса пронизана дрібними вкрапленнями шпилька розміром із рисове пір'їнка й має пікантний смак, відмітна риса салей. Як спецій використовуються гірчиця та перець.
Ковбасу роблять із маложирного м'яса за унікальною рецептурою.
Типовий мармуровий вигляд на зрізі, коли м'ясо ідеально поєднується із шпилькою, не можна переплутати. Зріз ще один класичний знак салямі. Ні з чим не порівнянний смак і задоволення.
Ковбаса Салямі — це високоякісний продукт, виготовлений із свинини та яловичини з додаванням солі та спецій. Добірне м'ясо зачищають, перемелюють у фарш, додають спеції та прянощі, наповнюють ним натуральну оболонку та відправляють на дозрівання.
Салямі абсолютно натуральна, без шкідливих хімічних добавок. На вигляд дуже апетитна, темно-червоного кольору, на зрізі з білими домішками сала. М'якоть щільна та пружна. Їй притаманний характерний смак, злегка солодкуватий і ніжний, з гарним балансом спецій.
Безпомилковий інтенсивний аромат, натхненний неаполітанською традицією. Зовнішня оболонка без цвілі та білого нальоту. Вживати як самостійну закуску, як бутерброд із різними хлібами, а також у складі піци або навіть салатів.
Общие | |
Країна-виробник | ІТАЛІЯ |
Параметри товару | |
Тип | Ковбаса сиров'ялена |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Крем-сир Philadelphia So Light 175 г
79.00 Грн.
Шампунь Balea сенсетив для жінок 300 мл/15
63.00 Грн.
Підписка на новини