Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Паприка Przyprawy Swiata копчена мелена 50 г/50
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Паприка копчена мелена Przyprawy Swiata 50 г/50
Продукти харчування - Паприка копчена мелена Przyprawy Swiata 50 г/50
Продукти харчування - Паприка копчена мелена Przyprawy Swiata 50 г/50
-
Попередній товар
Чай зелений Magik Tea Ганпаудер 25 пакетиків
-
Наступний товар
Сік лимона Piacelli концентрований 200 мл/12
Ціна
31.00 Грн.
Паприка Przyprawy Swiata копчена мелена 50 г
Копчена паприка (піментон) - це спеція зі стручків перцю. Їх сушать, коптять два тижні над вогнем з деревини дуба, а потім перемелюють. Копчена паприка має чудовий концентрований аромат димку і має яскраво-червоний колір. Вперше копчена паприка з'явилась Іспанії. На сьогодні вона виробляється в країнах Середземномор'я, Індії, Азії, Латинській Америці. Солодка копчена паприка така ж корисна, як і звичайна паприка. Вона містить білки, жири, вуглеводи, харчові волокна, вітаміни, макроелементи, мікроелементи, жирні кислоти, амінокислоти.
Застосування паприки поширилося у кулінарії, харчовій промисловості та медицині. У кулінарії є багато страв з додаванням піментону. Паприка копчена – популярна пряність в іспанській кухні. Вона надає їжі яскравого червоного кольору і копченого запаху. Спеція розкішно поєднується з м'ясом (бараниною, свининою, телятиною, куркою). Зі стейками, з копченими реберцями, смаженими та запеченими курячими ніжками та крильцями. З додаванням цієї спеції готують паею, картоплю, супи, соус барбекю. Чудово поєднується спеція з різними овочами та бобовими, з підливами, соусами, заправками та маринадами. Копчену паприку додають навіть у хлібобулочні вироби: у пироги, булочки, пиріжки та інше.
Спеція відмінно поєднується з такими спеціями як: куркума, розмарин, часник, кмин, чебрець, петрушка, запашний перець. У страви прянощі найкраще додавати в кінці приготування або вже в готові страви. Як зробити копчену паприку вдома самостійно, мало хто знає. Але якщо ви любите смачно готувати, цей рецепт саме для вас! Але для цього потрібна коптильня. На дно коптильні насипте тріски, покладіть перці порізані навпіл і коптіть три доби, періодично перевертаючи. Готово!
Копчена паприка (піментон) - це спеція зі стручків перцю. Їх сушать, коптять два тижні над вогнем з деревини дуба, а потім перемелюють. Копчена паприка має чудовий концентрований аромат димку і має яскраво-червоний колір. Вперше копчена паприка з'явилась Іспанії. На сьогодні вона виробляється в країнах Середземномор'я, Індії, Азії, Латинській Америці. Солодка копчена паприка така ж корисна, як і звичайна паприка. Вона містить білки, жири, вуглеводи, харчові волокна, вітаміни, макроелементи, мікроелементи, жирні кислоти, амінокислоти.
Застосування паприки поширилося у кулінарії, харчовій промисловості та медицині. У кулінарії є багато страв з додаванням піментону. Паприка копчена – популярна пряність в іспанській кухні. Вона надає їжі яскравого червоного кольору і копченого запаху. Спеція розкішно поєднується з м'ясом (бараниною, свининою, телятиною, куркою). Зі стейками, з копченими реберцями, смаженими та запеченими курячими ніжками та крильцями. З додаванням цієї спеції готують паею, картоплю, супи, соус барбекю. Чудово поєднується спеція з різними овочами та бобовими, з підливами, соусами, заправками та маринадами. Копчену паприку додають навіть у хлібобулочні вироби: у пироги, булочки, пиріжки та інше.
Спеція відмінно поєднується з такими спеціями як: куркума, розмарин, часник, кмин, чебрець, петрушка, запашний перець. У страви прянощі найкраще додавати в кінці приготування або вже в готові страви. Як зробити копчену паприку вдома самостійно, мало хто знає. Але якщо ви любите смачно готувати, цей рецепт саме для вас! Але для цього потрібна коптильня. На дно коптильні насипте тріски, покладіть перці порізані навпіл і коптіть три доби, періодично перевертаючи. Готово!
Общие | |
Країна-виробник | Польща |
Пакування | Флоу-пак |
Термін зберігання | Дата вказана на упаковці |
Параметри товару | |
Вид | Паприка |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Шоколад Heidi чорний з фісташками 80 г/20
56.00 Грн.
Підписка на новини