Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Оливки-Соуси-Консерви > Оцет Kalimera яблучний 6% 400 мл/10
Русский
Українська
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Яблучний оцет Kalimera 6%, 400 мл/10
Продукти харчування - Яблучний оцет Kalimera 6%, 400 мл/10
Продукти харчування - Яблучний оцет Kalimera 6%, 400 мл/10
-
Попередній товар
Тунец M&K в олії 170 г/12
-
Наступний товар
Вершки M&K кокосові 400 мл/12
Ціна
51.00 Грн.
Оцет Kalimera яблучний 6% 400 мл
Яблучний оцет з кращих грецьких сортів яблук Kalimera, 6%, 400ml ПЕТ - це вид харчового оцту, який отримують методом зброджування з сидру або яблучного мусту та який має від блідого до середнього бурштинове забарвлення.
Непастеризований або органічний яблучний оцет містить оцтову матку, яка має павутиноподібний вигляд та може надавати оцтові дещо загуслого вигляду.
Хоча оцтова матка не апетитна на вигляд, вона абсолютно нешкідлива.
Яблучний оцет використовується для заправки салатів, у маринадах, вінегретах, харчових консервантах, а також чатні.
Він виготовляється шляхом подрібнення яблук та вичавлення рідини.
Яблучний оцет з кращих грецьких сортів яблук Kalimera, 6%, 400ml ПЕТ - це вид харчового оцту, який отримують методом зброджування з сидру або яблучного мусту та який має від блідого до середнього бурштинове забарвлення.
Непастеризований або органічний яблучний оцет містить оцтову матку, яка має павутиноподібний вигляд та може надавати оцтові дещо загуслого вигляду.
Хоча оцтова матка не апетитна на вигляд, вона абсолютно нешкідлива.
Яблучний оцет використовується для заправки салатів, у маринадах, вінегретах, харчових консервантах, а також чатні.
Він виготовляється шляхом подрібнення яблук та вичавлення рідини.
Общие | |
Країна-виробник | Греція |
Пакування | Пластикова |
Параметри товару | |
Вид | Яблучний |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Чорнослив Taylor в шоколаді 500 г/11
200.00 Грн.
Підписка на новини