Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Чай > Цедра апельсину банка 25 г
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Цедра апельсину банка 25 г
Цедра апельсина – це сушена шкірка фрукта. Апельсин є дуже смачним і корисним фруктом, який відноситься до сімейства Рутові. Колір у нього помаранчевий, а на смак він освіжаючий, соковитий і солодкий.
У кулінарії цей продукт популярний. Рецептів із цедрою апельсина дуже багато.
В основному апельсинову цедру використовують для приготування солодких страв та випікання.
Її можна додавати в торти, печиво, пироги, булочки, пиріжки, пряники, тістечка. З цедрою апельсина часто готують паски, кекси, солодкий хліб. Сушену цедру апельсина додають при виготовленні шоколаду та шоколадних цукерок.
З апельсинових кірок виготовляють усіма відомі та улюблені цукати.
Цедрою апельсина можна ароматизувати чай, компоти, соки.
Крім солодких страв, цедру апельсина можна додавати до м'ясних страв, посипати овочеві та фруктові салати.
Цедра апельсина – це сушена шкірка фрукта. Апельсин є дуже смачним і корисним фруктом, який відноситься до сімейства Рутові. Колір у нього помаранчевий, а на смак він освіжаючий, соковитий і солодкий.
У кулінарії цей продукт популярний. Рецептів із цедрою апельсина дуже багато.
В основному апельсинову цедру використовують для приготування солодких страв та випікання.
Її можна додавати в торти, печиво, пироги, булочки, пиріжки, пряники, тістечка. З цедрою апельсина часто готують паски, кекси, солодкий хліб. Сушену цедру апельсина додають при виготовленні шоколаду та шоколадних цукерок.
З апельсинових кірок виготовляють усіма відомі та улюблені цукати.
Цедрою апельсина можна ароматизувати чай, компоти, соки.
Крім солодких страв, цедру апельсина можна додавати до м'ясних страв, посипати овочеві та фруктові салати.
| Общие | |
| Вага | 25 г |
| Країна-виробник | Україна |
| Пакування | Пластикова |
| Походження | Китай |
| Параметри товару | |
| Тип | Сухі фрукти |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Підписка на новини












