Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Чай > Чай червоний Genius Long Leaf ройбуш в банці 100 г
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Чай червоний Genius Long Leaf ройбуш в банці 100 г
-
Попередній товар
Чай чорний Genius Суниця з вершками в банці 100 г
-
Наступний товар
Чай чорний Remsey Earl Grey Strong 75 пак 131,25 г
Ціна
105.00 Грн.
Теги
Продукти харчування,
Чай
Чай червоний Genius Long Leaf ройбуш в банці 100 г
обірний ройбуш Long Leaf, особливо цінний значно більшим вмістом корисних мінералів і мікроелементів.
Один із способів заварювання ройбуша:
Порція: чайна ложка на чашку 350 мл, та ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 5-6 хв. при температурі 95 градусів.
Особливі умови: заварювати 2-3 рази, Можна додавати цукор, мед, молоко.
обірний ройбуш Long Leaf, особливо цінний значно більшим вмістом корисних мінералів і мікроелементів.
Один із способів заварювання ройбуша:
Порція: чайна ложка на чашку 350 мл, та ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 5-6 хв. при температурі 95 градусів.
Особливі умови: заварювати 2-3 рази, Можна додавати цукор, мед, молоко.
Общие | |
Вага | 100 г |
Країна-виробник | Україна |
Параметри товару | |
Вид | Чай червоний |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Тірамісу Dolce Italia з фісташками 400 г
301.00 Грн.
Сир твердий Serenada Ser Królewiecki 250 г
139.00 Грн.
Підписка на новини