Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Оливки-Соуси-Консерви > Соус Vulpi Trufa бальзамічний трюфельний 400 г/12
Русский
Українська
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Соус Vulpi Trufa бальзамічний трюфельний 400 г/12
-
Попередній товар
Тунець філе BayMar в соняшниковій олії 190 г/12
-
Наступний товар
Соус Bonacini Crema Classico бальзамійчний 500 мл/12
Ціна
177.00 Грн.
Соус Vulpi Trufa бальзамічний трюфельний 400 г 8437006896405
Карамелізований соус-крем на основі бальзамічного оцту (70 %) – це практично те ж саме, що і бальзаміко, за винятком того, що крем є набагато більш тягучим і густим продуктом. Володіючи неповторним ароматом і смаком, бальзамічний крем можна використовувати як заправку і прикрасу для багатьох м’ясних, рибних або овочевих страв. Склад і забарвлення бальзамічного крему може істотно відрізнятися – білий, рожевий, темний, а також із додаванням інжиру, ягід або натурального меду.
У традиційній італійської кухні бальзамічний крем, точно так само, як і бальзамічний оцет, займає особливе місце. Навіть зовсім невелика його кількість надає стравам неповторність і пікантність. Для салатів італійці люблять готувати дуже смачну і ніжну заправку з суміші бальзамічного крему і оливкової олії. Така заправка, до речі, чудово поєднується і з звичайним свіжим хлібом. Чудово поєднується бальзамічний крем і з сиром, що використовується при приготуванні різних салатів. Крім того, нерідко даний продукт додають і в свіжі фруктово-ягідні салати.
Карамелізований соус-крем на основі бальзамічного оцту (70 %) – це практично те ж саме, що і бальзаміко, за винятком того, що крем є набагато більш тягучим і густим продуктом. Володіючи неповторним ароматом і смаком, бальзамічний крем можна використовувати як заправку і прикрасу для багатьох м’ясних, рибних або овочевих страв. Склад і забарвлення бальзамічного крему може істотно відрізнятися – білий, рожевий, темний, а також із додаванням інжиру, ягід або натурального меду.
У традиційній італійської кухні бальзамічний крем, точно так само, як і бальзамічний оцет, займає особливе місце. Навіть зовсім невелика його кількість надає стравам неповторність і пікантність. Для салатів італійці люблять готувати дуже смачну і ніжну заправку з суміші бальзамічного крему і оливкової олії. Така заправка, до речі, чудово поєднується і з звичайним свіжим хлібом. Чудово поєднується бальзамічний крем і з сиром, що використовується при приготуванні різних салатів. Крім того, нерідко даний продукт додають і в свіжі фруктово-ягідні салати.
Общие | |
Країна-виробник | Іспанія |
Пакування | Пластикова |
Параметри товару | |
Вид | Бальзамічний |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Підписка на новини