Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Кава в зернах турецька Kurukahveci Mehmet Efendi 500 г/24
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Кава в зернах турецька Kurukahveci Mehmet Efendi 500 г/24
-
Попередній товар
Оливковий продукт Елаіоладо 5 л/4
-
Наступний товар
Кава в зернах Dallmayr Ethiopia 500 г/12
Ціна
650.00 Грн.
Теги
Продукти харчування,
Кава
Кава в зернах турецька Kurukahveci Mehmet Efendi 500 г 8690627000679
Натуральна турецька кава в зернах від Kurukahveci Mehmet Efendi 500 г-це турецька кава в зернах середньої обсмажування. Він, від своєї природи солодкий, має м'яку кислинку та середню густину. Містить ноти прянощів, спецій, лісового горіха та шоколаду. Кава по-турецьки – це назва способу приготування та заварювання кави. Він має особливий смак, піну, запах, спосіб приготування, подачі... словом, має свою самобутність і традицію.
У 1543 році губернатор Ємену Оздемір-паша привіз до Стамбула каву, якою він захоплювався.
Завдяки новому методу приготування, винайденому турками, каву готували в горщиках та кавниках, що згодом стало називатися у приготуванні кави турецькою.
Публіка познайомилася з кавою завдяки кав'ярням, які були вперше відкриті в Тахтакалі у 1554 році та швидко поширилися по всьому місту. Кав'ярні та кавова культура, де читали книги та гарні твори, грали в шахи та нарди, бесіди з поезії та літератури проводились у будь-який час дня, залишили свій слід у суспільному житті того періоду.
Кава, що зайняла своє місце на палацовій кухні та в будинках, стали вживати у великих кількостях. Після того, як сирі кавові зерна були обсмажені в каструлях, їх збивали у ступці, варили в кавниках і з великою обережністю подавали шановним друзям.
За короткий час, завдяки прибулим до Стамбула купцям і мандрівникам, а також османським послам, смак і слава турецької кави поширилися спочатку по Європі, а потім по всьому світу.
У 1871 році Курукахвічі Мехмет Ефенді запропонував публіці першу каву, яку він обсмажив у шафах і перемолов на млині.
Сьогодні турецька кава відома як Kurukahveci Mehmet Efendi в Туреччині та в усьому світі.
Натуральна турецька кава в зернах від Kurukahveci Mehmet Efendi 500 г-це турецька кава в зернах середньої обсмажування. Він, від своєї природи солодкий, має м'яку кислинку та середню густину. Містить ноти прянощів, спецій, лісового горіха та шоколаду. Кава по-турецьки – це назва способу приготування та заварювання кави. Він має особливий смак, піну, запах, спосіб приготування, подачі... словом, має свою самобутність і традицію.
У 1543 році губернатор Ємену Оздемір-паша привіз до Стамбула каву, якою він захоплювався.
Завдяки новому методу приготування, винайденому турками, каву готували в горщиках та кавниках, що згодом стало називатися у приготуванні кави турецькою.
Публіка познайомилася з кавою завдяки кав'ярням, які були вперше відкриті в Тахтакалі у 1554 році та швидко поширилися по всьому місту. Кав'ярні та кавова культура, де читали книги та гарні твори, грали в шахи та нарди, бесіди з поезії та літератури проводились у будь-який час дня, залишили свій слід у суспільному житті того періоду.
Кава, що зайняла своє місце на палацовій кухні та в будинках, стали вживати у великих кількостях. Після того, як сирі кавові зерна були обсмажені в каструлях, їх збивали у ступці, варили в кавниках і з великою обережністю подавали шановним друзям.
За короткий час, завдяки прибулим до Стамбула купцям і мандрівникам, а також османським послам, смак і слава турецької кави поширилися спочатку по Європі, а потім по всьому світу.
У 1871 році Курукахвічі Мехмет Ефенді запропонував публіці першу каву, яку він обсмажив у шафах і перемолов на млині.
Сьогодні турецька кава відома як Kurukahveci Mehmet Efendi в Туреччині та в усьому світі.
Общие | |
Вага | 500 г |
Країна-виробник | Туреччина |
Пакування | Пакет з фольги |
Сорт кави | Арабіка |
Степень обжарки | Середне |
Ступінь кислотності | 65% |
Параметри товару | |
Вид | Кава |
Тип | У зернах |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Шоколад Mr Beast Feastables молочний 60 г/10
162.00 Грн.
Цукерки Meltie шоколадні вишня 190 г/12
98.00 Грн.
Підписка на новини