Ваш кошик порожній
Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
-
Головна > Продукти харчування > Кунжут мікс білий та чорний 500 г
Русский
Українська
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Кунжут мікс білий та чорний 500 г
-
Попередній товар
Корнішони Bernal кисло-солодкі 685 г/12
-
Наступний товар
Шоколад Cachet экстра чорний 85% 100 г/12
Модель: PR00000005825
SKU: PR00000005825
EAN: 2969130361789
Наявність: 1
Ціна
131.00 Грн.
Кунжут мікс білий та чорний 500 г
Кунжут - це однорічна рослина роду трав'янистих олійних. Плоди являють собою довгасті коробочки з дрібним насінням. Колір насіння кунжуту може бути білим, чорним, коричневим і навіть жовтим. На смак продукт ніжний і досить пряний.
Кунжут переважно росте у країнах середньої Азії, в Індії, у Закавказзі.
Користь кунжуту обумовлена його різноманітним хімічним складом. У насінні містяться жирні кислоти, велика кількість кальцію, а також залізо, йод, кобальт, калій, фосфор, ванадій. Крім того, рослина багата на вітаміни групи В, гамма - токоферол, РР, холін, лікопін, біотин.
Калорійність кунжуту висока – 565 ккал на 100 грам продукту.
Використовують кунжут у кулінарії, медицині та косметології.
Трохи обсмажене насіння кунжуту - шикарна приправа, яка розкриває смак спеції та прикрашає будь-яку страву. Їх додають до будь-яких видів м'яса: до яловичини, свинини, птиці. Особливо смачною стравою вийде курка з кунжутом та соєвим соусом.
Додають насіння в салати, супи, страви катайської кухні. Також на основі кунжуту готуються різні солодощі, такі як козинаки, цукерки, булочки та печиво з кунжутом. Їм прикрашають десерти та використовують для обсипання хлібобулочних виробів.
У косметології цінується олія кунжуту. Воно зволожує та пом'якшує шкіру, знімає роздратування, відновлює шкірний покрив. Можна використовувати олію для зняття макіяжу, а також для масажу.
Олія покращує вигляд волосся та нігтів.
Корисні властивості кунжуту
Насіння є джерелом кальцію, що служить для зміцнення кісток, зубів, нігтів, волосся.
Сприяє очищенню крові від холестерину, запобігає всмоктуванню шкідливого холестерину в кров. Якщо щодня вживати зерна кунжуту, це буде чудовою профілактикою атеросклерозу та ін. хвороб серцево-судинної системи.
Насіння кунжуту здатне захистити організм від появи онкологічних захворювань.
Особливо корисним є регулярне вживання кунжуту жінкам. Фітоестрогени, які є у його складі є аналогом гормону естрогену.
У період лактації кунжут сприяє виробленню молока, допомагає налагодити режим менструації, мінімізує симптоми клімаксу.
Дуже корисним буде застосування кунжуту під час вагітності.
Насіння стане хорошим джерелом жирів при схудненні.
Чим корисний кунжут ми розібралися, тепер поговоримо про шкоду рослини.
Не слід вживати насіння кунжуту, якщо у Вас непереносимість цього продукту, варикоз, тромбоз, каміння у сечовому міхурі чи нирках. Не варто перевищувати денну дозу, що рекомендується (1 ст. л.), т.к. це може спричинити багаторазову діарею. Заборонено давати насіння кунжуту дітям віком до трьох років.
Кунжут - це однорічна рослина роду трав'янистих олійних. Плоди являють собою довгасті коробочки з дрібним насінням. Колір насіння кунжуту може бути білим, чорним, коричневим і навіть жовтим. На смак продукт ніжний і досить пряний.
Кунжут переважно росте у країнах середньої Азії, в Індії, у Закавказзі.
Користь кунжуту обумовлена його різноманітним хімічним складом. У насінні містяться жирні кислоти, велика кількість кальцію, а також залізо, йод, кобальт, калій, фосфор, ванадій. Крім того, рослина багата на вітаміни групи В, гамма - токоферол, РР, холін, лікопін, біотин.
Калорійність кунжуту висока – 565 ккал на 100 грам продукту.
Використовують кунжут у кулінарії, медицині та косметології.
Трохи обсмажене насіння кунжуту - шикарна приправа, яка розкриває смак спеції та прикрашає будь-яку страву. Їх додають до будь-яких видів м'яса: до яловичини, свинини, птиці. Особливо смачною стравою вийде курка з кунжутом та соєвим соусом.
Додають насіння в салати, супи, страви катайської кухні. Також на основі кунжуту готуються різні солодощі, такі як козинаки, цукерки, булочки та печиво з кунжутом. Їм прикрашають десерти та використовують для обсипання хлібобулочних виробів.
У косметології цінується олія кунжуту. Воно зволожує та пом'якшує шкіру, знімає роздратування, відновлює шкірний покрив. Можна використовувати олію для зняття макіяжу, а також для масажу.
Олія покращує вигляд волосся та нігтів.
Корисні властивості кунжуту
Насіння є джерелом кальцію, що служить для зміцнення кісток, зубів, нігтів, волосся.
Сприяє очищенню крові від холестерину, запобігає всмоктуванню шкідливого холестерину в кров. Якщо щодня вживати зерна кунжуту, це буде чудовою профілактикою атеросклерозу та ін. хвороб серцево-судинної системи.
Насіння кунжуту здатне захистити організм від появи онкологічних захворювань.
Особливо корисним є регулярне вживання кунжуту жінкам. Фітоестрогени, які є у його складі є аналогом гормону естрогену.
У період лактації кунжут сприяє виробленню молока, допомагає налагодити режим менструації, мінімізує симптоми клімаксу.
Дуже корисним буде застосування кунжуту під час вагітності.
Насіння стане хорошим джерелом жирів при схудненні.
Чим корисний кунжут ми розібралися, тепер поговоримо про шкоду рослини.
Не слід вживати насіння кунжуту, якщо у Вас непереносимість цього продукту, варикоз, тромбоз, каміння у сечовому міхурі чи нирках. Не варто перевищувати денну дозу, що рекомендується (1 ст. л.), т.к. це може спричинити багаторазову діарею. Заборонено давати насіння кунжуту дітям віком до трьох років.
Общие | |
Країна-виробник | Україна |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Підписка на новини