Війти або зареєструватися
+38 066 667 47 42
Наші телефони:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанти:
office@df.zp.ua
Безкоштовна доставка від 300грн
по м. Запоріжжя
Оплата товару
Оплата при отриманні
Ваш кошик порожній
-
Головна > Продукти харчування > Горіхи мигдаль Sovia смажені з сіллю 200 г/20
Русский
Українська
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail
Відправити Закрити
Немає в наявності!
Заповніть форму, щоб бути в курсі коли товар зявиться в наявності:
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Ваш телефон
Ваш E-mail Відправити Закрити
Горіхи мигдаль Sovia смажені з сіллю 200 г/20
-
Попередній товар
Напій шоколадний Kruger Quick Cao зі смаком банану 375 г/12
-
Наступний товар
Суміш горіхів Alesto krolewska mieszanka orzechow 200 г/24
Ціна
156.00 Грн.
Горіх мигдаль Sovia смажений з сіллю 200 г 8410909212497
Мигдаль часто помилково вважають горіхом, хоч насправді він належить до роду Слива, це кісточкова рослина. А те, що називають горіхами, насправді є м'яким ядром усередині мигдальної кісточки. Батьківщиною мигдалю вважається Середня і Мала Азія, де він був окультурений в 4 тисячолітті до н. е. Після цього мигдаль поширився в країни Середземномор'я, зокрема Грецію і Рим.
Мигдаль, який споживають в їжу, вважається солодким сортом. Другий вид мигдалю, гіркий, використовують виключно для видобутку олії. Їсти його небезпечно через наявність в складі токсичних речовин. Ядра солодкого мигдалю вживають як в свіжому, так і смаженому вигляді. Крім цього, їх використовують як додаток до кондитерських виробів, деяких сортів шоколаду та елітних цукерок. З подрібненого мигдалю роблять традиційні європейські солодощі - марципан. Мигдальними пластівцями часто прикрашають торти й тістечка.
Мигдаль вважається одним з найкращих джерел білка, його склад практично такий самий, як в нежирних сортах м'яса. До складу мигдалю входить від 35 до 67% жирних олій, що не висихають. Вживання мигдалю сприяє зниженню рівня холестерину в крові завдяки корисним ненасиченим жирним кислотам в його складі.
Регулярне вживання мигдалю заспокійливо впливає на нервову систему людини. Цей горіх стимулює роботу мозку, сприяє поліпшенню зору і зміцненню кісток. Неоціненний ефект мигдаль чинить на здоров'я волосся і шкіри. Завдяки наявності антиоксидантів в його складі, шкіра відновлює свою еластичність, а волосся набуває здорового блиску і шовковистості.
Склад: мигдаль, олія, сіль.
Вміст вітамінів у мигдалі (на 100 г їстівної частини):
Вітамін А -------------------- 0.02 мг
Вітамін В1 ------------------- 0.25 мг
Вітамін В2 ------------------- 1.0 мг
Вітамін PP ------------------- 3.4 мг
Вітамін В5 ------------------- 0.47 мг
Вітамін В6 ------------------- 0.14 мг
Вітамін В9 ------------------- 50 мкг
Вітамін C -------------------- 1.5 мг
Мигдаль часто помилково вважають горіхом, хоч насправді він належить до роду Слива, це кісточкова рослина. А те, що називають горіхами, насправді є м'яким ядром усередині мигдальної кісточки. Батьківщиною мигдалю вважається Середня і Мала Азія, де він був окультурений в 4 тисячолітті до н. е. Після цього мигдаль поширився в країни Середземномор'я, зокрема Грецію і Рим.
Мигдаль, який споживають в їжу, вважається солодким сортом. Другий вид мигдалю, гіркий, використовують виключно для видобутку олії. Їсти його небезпечно через наявність в складі токсичних речовин. Ядра солодкого мигдалю вживають як в свіжому, так і смаженому вигляді. Крім цього, їх використовують як додаток до кондитерських виробів, деяких сортів шоколаду та елітних цукерок. З подрібненого мигдалю роблять традиційні європейські солодощі - марципан. Мигдальними пластівцями часто прикрашають торти й тістечка.
Мигдаль вважається одним з найкращих джерел білка, його склад практично такий самий, як в нежирних сортах м'яса. До складу мигдалю входить від 35 до 67% жирних олій, що не висихають. Вживання мигдалю сприяє зниженню рівня холестерину в крові завдяки корисним ненасиченим жирним кислотам в його складі.
Регулярне вживання мигдалю заспокійливо впливає на нервову систему людини. Цей горіх стимулює роботу мозку, сприяє поліпшенню зору і зміцненню кісток. Неоціненний ефект мигдаль чинить на здоров'я волосся і шкіри. Завдяки наявності антиоксидантів в його складі, шкіра відновлює свою еластичність, а волосся набуває здорового блиску і шовковистості.
Склад: мигдаль, олія, сіль.
Вміст вітамінів у мигдалі (на 100 г їстівної частини):
Вітамін А -------------------- 0.02 мг
Вітамін В1 ------------------- 0.25 мг
Вітамін В2 ------------------- 1.0 мг
Вітамін PP ------------------- 3.4 мг
Вітамін В5 ------------------- 0.47 мг
Вітамін В6 ------------------- 0.14 мг
Вітамін В9 ------------------- 50 мкг
Вітамін C -------------------- 1.5 мг
Общие | |
Країна-виробник | Іспанія |
Особливості | Вегетаріанські |
Пакування | Пакет із застібкою Zip-Lock |
Смак | Оригінальний |
Тип горіхів | Мигдаль |
Умови зберігання | У сухому прохолодному місці |
Параметри товару | |
Тип | Горіхи |
Написати відгук
Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Рейтинг Погано Добре
Введіть код, вказаний на зображенні:
Новинки
Шоколад чорний Arne Extra 85% 100 г/12
121.00 Грн.
Підписка на новини