Войти или зарегистрироваться
+38 066 667 47 42
Наши телефоны:
+38 066 667 47 42
Онлайн консультанты:
office@df.zp.ua
Бесплатная доставка от 300грн
по г. Запорожье
Оплата товара
Оплата при получении
Корзина покупок
Товаров: 0 (0.00 Грн.)В корзине пусто!
-
Главная » Продукты питания » Хамон-Колбасы » Шпек Spek Italy до 03/23
Прошуто Stagionato Italia ваговий 08.03.22 АКЦІЯ
Продукты питания - Прошуто Stagionato Italia ваговий 08.03.22 АКЦІЯ
-
Предыдущий товар
Прошуто Crudo Mattonella Serrano ваговий
Производитель: DELZIE DEL SOLE
Модель: PR00000000691
SKU: PR00000000691
EAN: 2000000006918
Наличие: 11
Цена:
450.00 Грн.
Метки:
Продукти харчування,
Хамон-Ковбаси
Шпек Spek Primofiore Italy 03/22
Чудова шинка холодного копчення. Для неї характерний ялівцевий присмак із помірною солоністю. Під час приготування шпеку м'ясо зі свинячого стегна засипають сіллю та сумішшю зі спецій. У такому стані вона перебуває кілька тижнів. На буковій і ясиній тирсі шпек коптять по 3-4 години щодня протягом 7 днів. Витримується це м'ясо потім у підвішеному стані кілька місяців у прохолодному приміщенні, температура якого має перевищувати 10-15 градусів. Вологість у будівлі має бути помірною 60-80%. Його кулінарне призначення дуже широке. Шпек використовують як інгредієнт у соусах для різотто та пасти, додають у різні салати, у тонко нарізані скибочки загортають морепродукти та гасять. Раніше його традиційно подавали до хліба з хріном та солоними огірками. Місце походження даного продукту невідомо. Швидше за все це південна частина Австрії або Північна частина Італії.
Шпек Spek Primofiore відмінно підійде не тільки як закуска на святковому столі, але і для буденного їди. Його пряний аромат, насичений тонами спецій та ялівцю, надасть будь-якій страві неповторного смаку.
Чудова шинка холодного копчення. Для неї характерний ялівцевий присмак із помірною солоністю. Під час приготування шпеку м'ясо зі свинячого стегна засипають сіллю та сумішшю зі спецій. У такому стані вона перебуває кілька тижнів. На буковій і ясиній тирсі шпек коптять по 3-4 години щодня протягом 7 днів. Витримується це м'ясо потім у підвішеному стані кілька місяців у прохолодному приміщенні, температура якого має перевищувати 10-15 градусів. Вологість у будівлі має бути помірною 60-80%. Його кулінарне призначення дуже широке. Шпек використовують як інгредієнт у соусах для різотто та пасти, додають у різні салати, у тонко нарізані скибочки загортають морепродукти та гасять. Раніше його традиційно подавали до хліба з хріном та солоними огірками. Місце походження даного продукту невідомо. Швидше за все це південна частина Австрії або Північна частина Італії.
Шпек Spek Primofiore відмінно підійде не тільки як закуска на святковому столі, але і для буденного їди. Його пряний аромат, насичений тонами спецій та ялівцю, надасть будь-якій страві неповторного смаку.
Параметры товара | |
Страна производитель | ІТАЛІЯ |
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке:
Новинки
Шампунь Family Ромашка 1 л
49.00 Грн.
Шампунь Family Кропива 1 л
49.00 Грн.
Шампунь Family Алое вера 1 л
49.00 Грн.
Чай чорний Celmar Royal Assam 20 пак
19.00 Грн.
Подписка на новости
Подпишитесь на новости нашего сайта, и Вы будете первыми знать о всех наших новинках и новостях.